dissabte, 4 d’abril del 2015

PALLUSSOS, el retorn !!

RETROBADA A SANT JORDI DESVALLS

Quina fila que fan !!

Ja era hora !, per fi ! , els pallussos s'han retrobat i ha estat  a la cursa BTT de St. Jordi Desvalls.

La sortida era a les 9h i havíem quedat a les 8h aprox. a Cervià a can Tolo, el pallús Pep ha arribat una mica tard, però un cop allà hem acabat de fer els últims preparatius, aquí l'únic pallús que ha tingut la deferència i el mèrit d'anar vestit com a tal ha estat lo Ramon, hem agafat ses velos i ens hem dirigit cap a St. Jordi, en 5min ens hi hem plantat, cua a les inscripcions, això podia millorar, en Pep s'ha apuntat a la curta, (poca confiança en ell mateix ;) jeje) i lo Ramon i en Tolo a la llarga. Hem sortit dels últims, encara havíem de passar per la línia de sortida que ja es veia que els primers duien un parell de Km, però només sortir ja hem començat a remuntar, a l'estil Marc Márquez .

Impressionant, fantàstic, xulíssim, i no em refereixo a mi, sinó al recorregut. Molts corriols pels boscos, tècnic per tant, però a l'hora ciclable i molt divertit. Em sembla que ha encantat a tothom. Chapeau  pels organitzadors !, és per repetir ! . Dels pallussos, anava anant primer i aprox. a meitat de recorregut m'ha atrapat i passat en Tolo, lo Ramon no apareixia, quan he arribat al desviament curta-llarga, m'ho estava passant tan bé que he decidit continuar i finalment he fet la llarga (els ho he dit als organitzadors, espero que em posin a la llista correcte ;)  )
A l'arribada mos espera en pallusset Magí i na Moni . El nano apunta bones maneres, i s'ha espavilat moltíssim , està fet un bitxo !

classificació sant jordi desvalls 2015: llarga (207 participants)





 
 
 
 

 











 






3 comentaris:

  1. Si, molt be tot! sobretot la retovada dels pallussos que ja semblava una utopia, En Maginet Pallusset és una màquina. He de dir que ha estat el millor circuit que he fet mai de btt, i mira k n'he fet... He disfrutat com mai entre boscs. Si no vas ofegat es pot disfrutar més. L'any que be a tornar-hi. Viam si espavilem altre cop els pallussos...

    ResponElimina
  2. He fet una parrafada però no s'ha publicat. Quan torni a estar inspirat, comento!

    ResponElimina