divendres, 11 d’abril del 2014

UNA TRENCA-CAMES , LES GOGES AMB DOS PALLUSSOS

El passat diumenge 6 d'abril, després de no sé quan temps .... es van trobar dos pallussos, en Pep i lo Ramon,  per fer la cursa popular de Les Goges (vam triar de fer la ruta curta). Sortida ben aviat, a les 8h des del Parc de la Draga de Banyoles. aquest any amb el sistema de mesura de temps amb RFID incorporat en el dorsal i sense control individual en el moment de la sortida, per tant si hi ha molta gent i surts dels últims, hi ha uns minuts que perds.
Ja se surt a tope des de la mateixa línia, i és un no parar a tota hòstia fins pràcticament el collet de Can Jou. Però trencacames total, sempre canviant de ritme,  ara pujant, ara baixant, ara rodant ..... no hi ha treva ni descans !
La ruta transcorria dins un marc incomparable pels paisatges del Pla de l'Estany i La Garrotxa, molt maca . Es surt de Banyoles, s'agala la 5121 cap a Esponellà, Crespià, Cabanelles, Maià, Collet de Can Jou, Beuda, Besalú, Argelaguer, Tortellà, Montagut, Castellollit de la Roca, St. Cosme, Olot, Can Xel, Sta Pau, Colitza, Mieres, Coll de Falgons, St Miquel de Campmajor, Porgueres, Banyoles. Vam anar junts amb lo Ramon fins a la sortida d'Olot, després ell ja no podia seguir el meu ritme ;)
Feia temps que no tenia rampes, però l'exigència d'aquest recurregut trenca-cames va fer que a partir de Can Xel fins a l'arribada no parés de tenir-ne, va ser el calvari previ a la setmana santa, però això ho va fer més èpic, aqui si que vaig perdre forces minuts, anava amb uns companys de ruta  dels desfrenats de Besalú amb un ritme que ens anava bé a tots, però aquestes rampes a les cames van fer que els hagués de deixar fer. A la sortida d'Olot, lo Ramon havia "catxat" i necessitava menjar, per això es va aturar a l'aviatuallament de Can Xel.
Je,je .... 2a vegada que matxaco a lo pallús ilergeta     / /

I al final..... el més bó , ens esperava la Roser    ;)

Escalfament de Lo Ramon


 
Escalfament d'en Pep
Can Jou ?
 
Els números :
- distància total :  94,8 km
- temps :  3h 29m
- mitja : 27,1 km/h
- desnivell positiu acumulat : 1355m


Coll de Falgons










Coll de Falgons


 
 
Coll de Falgons

Coll de Falgons
 
Arribada

feina feta
 
 
 
 
 
 

1 comentari:

  1. Molt bona crònica pallús. Em vas maxacar i avui a la Bisbal també... Et dono una mica de peixet sinó no tindries alicient per continuar. La marxa es molt bona i exigent. ELs trencacames és lu pitjor. Com sempre ha estat un plaer compartir un matí d'esport i germanó.

    ResponElimina