dilluns, 28 de setembre del 2015

100x100 Tondo 2015


També es podria titular "el retorn de lo Ramon".

Aquesta vegada dos pallussos, lo Ramon i en Pep,  van participar en la 100x100 Tondo que sortia des de St. Joan Les Fonts i finalitzava a Vallter en el seu recorregut llarg.

Molt bona 1a volta !!, com sempre sortida ràpida, caigudes al principi (per sort no ens va enganxar), molt ràpida fins passat Besalú, i a partir de llavors amb molt bon ritme fins a tornar a St. Joan. Vam anar junts fins aprox. abans de Sta. Pau, després lo Ramon ja es va començar a distanciar, encara que estava a la vista . Jo vaig comprovar que en tornar a passar per St. Joan havia anat a una mitja de 31,7 km/h, impressionant !!, si haguéssim fet la curta haguéssim fet un temps molt bo.

A la sortida, no sabien el que els esperava
A partir de llavors, en Pep va començar a afluixar una mica i es va trobar pedalant sol en alguns trams, va pujar el Capsacosta més o menys bé, però ja alguna cosa no anava del tot bé, ja que havia de parar a tots els avituallaments, i a partir de Setcases va començar un calvari, una "pàjara"  o l'home del mall que li va fotre un bon cop, l'únic que podia fer era sobreviure, però al final va aguantar i va arribar al cim. Una gran cursa de lo Ramon, que torna a estar en una gran forma, puja, roda, baixa, esprinta ..... un ciclista complet !  com els grans .
 
 
 
 
 
  
 
NO fotos, sisplau !
 


Collons , que és dur això !!
Cop de mall !!


Aguantant al tio del mall
 

Per fi !


Al final :

 
 
 
 
 

 

1 comentari:

  1. Gràcies com sempre per la gran crònica.. ja hem de començar a preparar la següent temporada .. salutttt

    ResponElimina