diumenge, 6 de setembre del 2015

Retrobament dels pallussos en competició a Verges !

Oju !! , els pallussos tornen !!
Avui a Verges s'han tornat a trobar els pallussos. Quan semblava que tots estàvem a punt per a la sortida, a 1 minut de les 9, a lo pallús no se li acudeix res més que anar-se a canviar de roba al cotxe - igual que les dones a última hora ;) - , ì ja hem sortit malament, això si al davant. als primers kilòmetres el pallús salat ja es va distanciant ocupant les posicions capdavanteres, i a lo pallús encara no sabem ben bé què li ha passat, s'ha equivocat ?, s'ha perdut ? ..... o tot són excuses?, la qüestió és que sembla que s'ha equivocat i ha anat a petar al recorregut curt, a les 10 ja havia arribat jajaja i ha volgut tornar a fer la curta al revés .... en fi, els fets ja ho dien tot per si sols.
35 km amb un recorregut macu, sense massa dificultats tècniques, a part del que comporta pujar i baixar amb molt de pedregam i potser un parell de corriols de baixada llargs de l'estil tobogan. Bona idea per part de lo Ramon d'incorporar aquesta cursa al calendari.

Classificacions oficials:
Tolo (llarga): lloc 42  temps:2:07:19
Pep(llarga): lloc 56 temps:2:18:34
Ramon(curta): lloc 9 temps 0:58:16





1 comentari:

  1. Excuses diu... avui tots els astres han fet que el més que pallús Pep no li saltessin les pegatines amb la meva passada, La qüestió és que l'he cagat això si, però hi ha més dies que llonganisses...

    ResponElimina