diumenge, 8 de juny del 2014

Montcalbike 2014

Avui ha tingut lloc la clàssica Montcalbike a Maià de Montcal. Hi havia dos recorreguts, el curs i el llarg amb la possibilitat d'una tercera opció, el mitjà, aquesta opció  l'hem sabuda allà mateix.
Anava mentalitzat a fer la llarga si venia lo Ramon, però no ha aparegut ......... ha donat excuses de que no tenia la bici en condicions .... bla ... bla ...bla ...bla. També havvia de venir l'Agustí, que tampoc ha fet acte de presència. Ja no tenia la motivació de "matxacar pallussos" .
Només arribar he trobat a en Martí Commamala amb el seu "pepino", no tenia massa temps i faria la curta, jo pensava amb la opció de la mitjana.
La cursa, com sempre ha començat a tope, els primers 5km sense dificultat tècnica però sempre molt intensa i exigent, trencacames, cap el km11 he enganxat malament un xargall a l'esquivar a un que havia punxat en un camí ràpid amb certa pendent de baixada i he anat pel terra, aquest cop però he caigut bé i no ha passat res.
No tenia gaires bones sensacions, molta calor i semblava que portés una motxila de 50 kg a sobre, em costava tirar, aquesta setmana havia sortit dilluns, dimarts, dijous, divendres, i fins i tot una mica dissabte per probar la bici de btt. Més o menys a partir de la caiguda, el traçat s'ha convertit en molt més técnic, però sempre molt exigent, corriols, molt i molt de rocallam, un túnel completament fosc, una riera, un pas amb un tauló, els tobogans de Sta Magdalena, llocs a on s'havia de posar peu a terra, ..... . Al trobar el desviament de la curta i sensa la motivació de lo Ramon, he decidit que ja estava bé i que feia la curta.
A l'arribar , en Martí ja havia arribat, pa amb tomata i buti, meló galetes, vi, cocacola, kalimotxo,meló, ....... i un buf de regal, l'he feta petar amb els "Desfrenats" de Besalú, un d'ells m'ha reconegut de la cursa de carretera de "Les Goges", en que vam fer un troç junts a partir de la pujada de  Can Xel quan vaig deixar a lo Ramon enrera, jejeje .


Abans de sortir










Després d'arribar






Les dades :

27 km aprox
1h 47 m
15,8 km/h





6 comentaris:

  1. - Dades oficials :

    Temps : 1:51 ( no entenc tanta diferència, es pot equivocar amb els km i la mitja però, el temps ¿?
    lloc : 15 de 66

    ResponElimina
  2. Ja veig k tens ramonitits, prepara't que m'han dit que el 23 tindré la nova bicicleta pija de girona....

    ResponElimina
  3. Ja veig k tens ramonitits, prepara't que m'han dit que el 23 tindré la nova bicicleta pija de girona....

    ResponElimina
  4. Ja veig k tens ramonitits, prepara't k el 23 tinc la nova bici pija de girona...

    ResponElimina
  5. Pallús !!!!!!!!! Avui he fet la Girona GranFondo , si tinc ramonitis ?, coi ... no sé quan durarà això, però ho he d'aprofitar ;)

    ResponElimina